3 gode grunde til at overveje flexleasing af bil

Overvejer du at flexlease din nye bil? Så læs med her, hvor du får tre gode grunde til, at denne mulighed bestemt er værd at kigge nærmere på.

#1: Du undgår at binde hele din opsparing i din bil

Køber du en bil, binder du en stor del af din kapital i denne. Dette kan du undgå ved at lease. Selvom det naturligvis ikke er gratis at lease en bil, slipper du med denne løsning for at smide et stort engangsbeløb, som du efterfølgende risikerer at miste en betydelig del af ved et videresalg. Ved leasing betaler du et engangsbeløb, som dog maksimalt kan være på 30 % af bilens værdi, og herefter betaler du en fast månedlig ydelse.

#2: Du kan nemt skifte bil efter behov

Når din leasingaftale ophører, kan du nemt skifte til en anden bil, hvis dine behov har ændret sig i løbet af leasingperioden. Dermed er du sikker på, du altid kører i den bil, der giver bedst mening for dig. Har dine behov derimod ikke ændret sig, vil du typisk kunne forlænge leasingaftalen eller ligefrem vælge at købe den leasede bil til en fordelagtig pris, da dennes værdi er faldet i løbet af leasingperioden.

#3: Du betaler kun for de kilometer, du kører

Med flexleasing af bil betaler du kun for det, du bruger. Af leasingaftalen vil det fremgå, hvor mange kilometer du må køre i bilen. Har du ved tilbagelevering af bilen kørt mere end forventet, vil du skulle betale for de ekstra kilometer. Har du omvendt kørt mindre end forventet, vil du som regel få penge tilbage for de kilometer, du ikke har kørt. Du får altså en leasingaftale, der er skræddersyet efter dine behov, og som gør, at du kun betaler for de kilometer, du faktisk kører.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*