Derfor bør du lease din næste bil

Dette er sponsoreret indhold

Står du overfor dit næste bilkøb, bør du stærkt overveje at lease i stedet for. Der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe, og det bør du også gøre. Se leasing biler her

Hvorfor er det en god ide at lease en bil? 

Der er mange fordele ved at lease en bil, og én af dem er blandt andet, at det er en meget sikker finansieringsform. Det vil sige, da leasingbilen er ny, vil budgettet være kendt, fordi der ikke kommer nogle uforudsete udgifter på bilen. Chancen for mekaniske skader er mindre på en ny bil frem for på en brugt og gammel bil. Hvis der kommer ændringer i bilafgifterne har det ikke nogen betydning, da brugtvognsprisen er fastsat. Ved en privatleasingaftale lægger du en udbetaling ved indgået aftale, hvorefter du skal betale en fast månedlig ydelse. En leasingperiode varer som regel mellem to eller tre år, hvor den kan opsiges efter 11 måneder. Derudover er garanti og service med i en privatleasingaftale, hvilket er en stor fordel for dig. Overordnet set kan det godt betale sig at lease en bil, hvis man ved, at man har ønsket om at skifte bilen ud ofte. Det har du nemmere mulighed for, hvis du leaser en bil. 

Hvilke typer leasingaftaler findes der? 

Der findes forskellige former for leasingaftaler, og du bør overveje hvilken en, der passer til dig og dit behov. For det første er der privatleasing, som er leasing for privatpersoner, hvor man som regel skal være over 21 år. Her lægger du en udbetaling og en månedlig ydelse og perioden er som regel to eller tre år. Aftalen kan opsiges efter 11 måneder. Releasing er en anden form for leasing, hvor man leaser en brugt bil, der som regel ikke er mere end tre år gammel. Man skal ikke lægge en udbetaling, da bilen er blevet afleveret tilbage af den første bruger før periodens udløb. Det betyder, at første bruger allerede har betalt udbetalingen for dig. En anden form for privatleasing er bil-abonnement, hvor du kun skal betale et fast beløb om måneden. Leasingselskabet står for alle andre udgifter såsom forsikring, service, dækskift eller grøn ejerafgift, og man binder sig kun for tre måneder. Ved denne leasingform har man kun én måneds opsigelse. Man bestiller og betaler online og henter derefter selv bilen. Man kan dog også godt betale for at få den leveret til hjemmet.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*