Gode tips til at spare penge på den kommende studierejse

Studierejse

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Skal du med din klasse på en studierejse? Det er som regel noget, de fleste ser meget frem til, da det bestemt er med til at styrke sammenholdet i klassen, og man får desuden en masse fagligt ud af en studierejse. Dog kan en studierejse godt gå hen og blive rigtig dyr, og det er de færreste studerende, der har råd til at smide flere tusinde kroner på en rejse her og nu. Du kan her i artiklen læse meget mere om forskellige gode og brugbare tips, såfremt I i klassen gerne vil spare penge på den kommende studierejse.

Sådan kan I spare penge på transporten

Når man skal afsted sammen på en studierejse, er det første skridt naturligvis at finde ud af, hvordan man kommer afsted. Her er der forskellige muligheder, såsom at man kan køre derned i flere biler, eller man kan vælge at tage bussen, toget eller flyve. Der er ingen tvivl om, at det er en smule besværligt og tidskrævende at skulle koordinere, at alle kører derned i forskellige biler, og det er som regel ret dyrt at finde flybilletter.

I stedet bør I bestemt overveje enten at tage bussen eller toget, da det er langt bedre for miljøet, og det er endvidere billigere. I kan også vælge at leje en bus, og du kan på 3bustilbud.dk leje en bus til større grupper. Det kan bestemt betale sig, når I er en god flok, der rejser sammen. 

Vælg vandrehjem i stedet for et dyrt hotel

Efter at I har fundet ud af, hvordan I kommer hen til den pågældende destination, er det en god idé at undersøge hjemmefra, hvordan og hvor I skal bo. Det er uden tvivl billigere at bo på et vandrehjem sammenlignet med et hotel. Endvidere skal man sjældent være det sted, hvor man bor, i ret lang tid ad gangen, hvorfor et dyrt seksstjernet hotel ikke kan svare sig. Som regel har man blot behov for et simpelt og billigt sted, hvor man kan sove og have sit tøj.

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at booke nogle værelser på et vandrehjem i god tid, og det handler derfor bare om at komme i gang med at undersøge dette med det samme.

Undersøg de attraktioner hjemmefra, der tilbyder studierabat 

En anden dyr post, når man skal på studierejse, er naturligvis de forskellige attraktioner, I ønsker at besøge. I de fleste større europæiske byer er der studierabat på rigtig mange attraktioner, ligesom at der kan være mange penge at spare, hvis I booker en samlet gruppebillet i stedet for flere enkeltbilletter. Sørg derfor for at lave en liste hjemmefra over alle de spændende ting, I gerne vil se og opleve, mens I er afsted, og undersøg herefter, om de tilbyder rabat til studerende eller til grupper.

På den måde er der rigtig mange penge at spare, og det handler altså bare for jer om at gide at bruge tid på at lave noget grundigt research hjemmefra.

Lav en liste med gode og billige restauranter

Når der er styr på, hvordan I kommer afsted, hvor I skal bo, og hvad I skal se, er en sidste ting at finde ud af, hvor I skal spise henne. Når man er mange mennesker afsted på en studierejse, kan det ofte være rigtig svært at opfylde alles krav og behov. Derfor kan I med fordel undersøge hjemmefra, om der er nogle billige og spændende restauranter i den by, I skal til, så I ikke behøver at bruge tid på det, mens I er afsted. Det vil uden tvivl spare jer for en helt masse frustrationer og tid. Endvidere slipper I på den måde for at vælge det første og det bedste, og I stedet er der større chance for, at I får en god gastronomisk oplevelse til billige penge.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*