Guide: Sådan er reglerne for kørekort og unge

Denne artikel indeholder reklame

I Danmark kan du allerede begynde at tage dit kørekort, som 17-årig. Du skal tage kørekortet, som alle andre. Du skal terpe teori og du skal både til køre- og teoriprøve. Du består selvfølgelig begge dele på et tidspunkt, og så kan du kalde dig selv bilist. Men så længe du er under 18, skal du have en erfaren bilist med i bilen, før du må køre bilen.

Når du så har fået dit kørekort, så skal du selvfølgelig også have en bil – og det kan være en stor beslutning. Der er mange faktorer der spiller ind, skal det i det hele taget, være en brugt bil, som måske ikke holder to somre. Du kan risikere, at den skal på værksted hver 5. måned på grund af reparationer. Hvis den brugte bil ikke er et valg, så kan du vælge at investere hele din børneopsparing i den nyeste fra Peugeot. Med flere års garanti og lav selvrisiko, lyder dette jo som det helt klare valg.

Spar penge på din første bil

Når beslutningen er taget, handler det om at hente tilbud eller finde en god løsning på f.eks. DBA. Der kan være mange penge at spare, hvis man har lidt tålmodighed til at vente på den rigtige bil, og tage det rigtige valg. Vigtigst af alt, er det jo at spare så mange penge, som muligt – så der er plads til at smide nogle på opsparingen eller forkæle dig selv, med små finesser.

Det handler i sidste ende om prioriteringer. Når du så har taget et valg omkring bilen, så skal der også købes forsikring ved siden af – og det er en helt anden snak.

Små glæder ved en billigere bil

Bilen er købt – og du synes egentlig selv at du har taget et rigtig godt valg. Sparede du så penge? Det er ikke til at vide, før der er gået noget tid. En bil er en investering, så kan det diskuteres om det er en dyr eller billig investering.

Når der så er lidt penge til overs, så kan det være tid til at forkæle dig selv lidt yderligere. Det kan være du skal ud og have den seneste model af iPhone, eller måske et helt nyt højtalersystem. Hvis valget gik på en ny bil, kan det være der ikke er så mange penge til overs – så kan man købe små accessories eller smykker online til sig selv. Det er ikke noget der koster kassen, men det kan være med til at gøre en verden af forskel – både for dig personligt, men også udseendemæssigt.

Nem og enkelt smykke webshop

Går valget på et smukt accessory? Så kan Bidou være et godt sted at starte. De har et bredt sortiment af smykker og accessories, at du er sikker på at kunne finde noget til din smag.

Med en lav prissætning og fri fragt over ved køb over 400 kr. er det et billigt og nemt sted at finde lige præcis den fingerring, ørering eller halskæde, som du tænker – passer dig helt perfekt.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*