Ny online database med alle autoværksteder i hele landet!

Car shop

Har du hørt om din-bil.dk? Hvis ikke, så skynd dig at klikke dig ind via linket og få tre gratis og uforpligtende tilbud fra de autoværksteder, som er i nærheden af dig. Siden ligger inde med en database med autoværksteder og mekanikere fra hele landet, og siden sparer dig derfor for at bruge kostbar tid på at finde den rette mekaniker til jobbet.

Hvordan fungerer din-bil.dk?

Du tænker nok: ”Hvem står bag sådan et genialt koncept?” De hedder Kim, Laust, Alexander, Kim og Jonas. Hjemmesiden blev etableret sidste år af de fem entreprenører, der holder til på Vesterbro i København, og de har tilsammen over 55 års erfaring inden for drift af hjemmesider.

Siden er stadig under dynamisk udvikling, og udover de i forvejen talrige og fede services, du kan få, skal hjemmesiden også på sigt kunne hjælpe dig med at finde de reservedele, du mangler til din bil. Da siden er koblet til alle autoværksteder i landet, bliver jagten på den rette reservedel, som minder meget om at lede efter en nål i en høstak, meget lettere. Hvis du fx bor i Region Midtjylland, er det svært at vide, at den rette reservedel måske findes på Sjælland. Det vil din-bil.dk hjælpe dig med i den nærmeste fremtid.

Derudover opdateres hjemmesiden også hele tiden, så nye autoværksteder, der starter op, tilføjes hen ad vejen. Det er nemlig indehavernes vision at hjælpe dig med at vedligeholde og reparere din bil nemt og hurtigt.

Hver gang du benytter dig af et autoværksted, som din-bil.dk foreslår, får siden provision – men bare rolig. For dig betyder det bare, at tilbuddene er gratis, og det fortsætter de med at være i lang tid fremover.

Hvordan får jeg mine tre gratis tilbud?

Hvis du har bøvl med din bil, kan du simpelt gå ind på hjemmesiden og trykke på den store, orange knap ”Få 3 tilbud nu”. Herefter bliver du videresendt til en side, hvor du blot skal angive dit postnummer, e-mailadresse samt bilens nummerplade. Dette er blot for at hjælpe siden med at finde de bilmekanikere, der bor tættest på dig, så du ikke skal pendle unødvendigt langt for at få bilen repareret. Desuden indtaster du din e-mailadresse og nummerplade, for at siden kan kontakte dig igen med dine tre tilbud, og for at siden kan være sikker på, at din bil er registreret.

Til sidst skal du bare angive, hvad der er galt med din bil. Her er der en hel oversigt over kategorier, såsom ”Olieskift”, ”Udstødning” og ”Lak- og malerarbejde” m.fl.

Du kan også tilføje flere opgaver, hvis din bil fejler mere end én ting. I hver kategori kan du skrive, hvad der er galt med bilen, men du kan også tilføje et billede, som du selv uploader. Dette kan hjælpe mekanikeren med nemmere at finde ud af, hvad problemet er.

Hvis du tænker, at dit problem med bilen ikke kan beskrives ud fra de givne kategorier, kan du vælge at trykke ”Andre opgaver”, hvorefter du specifikt kan beskrive, hvad problemet er.

Derefter trykker du blot ”Få 3 gratis tilbud” for at komme videre, og du vil herefter blive kontaktet igen inden for kort tid med dine tre tilbud.

Det eneste, du skal gøre, er altså at indtaste få oplysninger om dig og din bil, vælge et af de tre uforpligtende og gratis tilbud, og så kan du få din bil repareret nemt og hurtigt. Så simpelt er det.

Det rummer siden også

Udover den gode service har du også mulighed for at læse spændende artikler og blogindlæg om bilpleje på siden. Artiklerne kan hjælpe dig med at blive klogere på et emne inden for bilpleje, så du enten kan løse problemet selv eller forebygge skader på din bil.

Hvis opgaven er for stor en mundfuld, kan du altid få et godt tilbud hos dine nærmeste automekanikere. Klik på linket øverst i dette blogindlæg og få dine tilbud nu.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*