Sådan vælger du den rigtige bilforsikring

Ved køb af bil, er det lovpligtigt at tegne en forsikring. Det kan være svært at finde rundt i. Er du i tvivl om, hvordan du vælger den bilforsikring, som passer perfekt til dig? Bliv klogere på, hvordan du finder den billigste og bedste af slagsen, og hvad du bør være opmærksom på.

Sammenlign forsikringer

Indhent tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. På den måde kan du sammenligne dem, og vælge den, hvor du synes, at du får den bedste dækning til en god pris.

Det behøver nødvendigvis ikke at være den dyreste forsikring, som er den bedste for dig – vælg efter, hvilken der passer bedst til dine behov og økonomi. klik her for det første gode tilbud!

Sæt dig ind i forsikringsvilkårene

Der er forskellige forsikringsvilkår, som skal være opfyldt for, at du er dækket, og desuden hvad du skal gøre, hvis du får brug for forsikringen.

Hvad, hvem og hvor dækker forsikringen, hvis uheldet er ude? Læs vilkårene grundigt – især undtagelserne, altså det som forsikringen ikke omfatter. Undgå at betale for mere dækning end højst nødvendigt – så spørg forsikringsselskabet til råds!

Selvrisiko – høj eller lav?

Hvad er en selvrisiko? Det er det beløb, som du selv betaler, når en skade skal repareres. Den resterende pris betaler dit forsikringsselskab. Om den skal være høj eller lav, afhænger af hvor risikovillig du er. Hvor meget har du råd til at betale, hvis skaden skulle ske?

Din selvrisiko hører under dækningsvilkår. Ved de fleste forsikringsselskaber, justerer du selv, hvor høj selvrisikoen skal være. Jo højere selvrisiko, desto billigere bliver prisen på din forsikring.

Forskellige bilforsikringer

Der findes forskellige tilvalg til bilforsikringen. Prisen afhænger af dine tilvalg, så overvej dit behov.

Kaskoforsikring, glassikring, førerdækning og vejhjælp er dele af forsikringen, som du skal tage stilling til, om hvorvidt du har behov for, når du skal vælge bilforsikring.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*