Dette udstyr skal du have med på campingferien

Campingvogn

Har du netop været ude og investere i en ny campingvogn til sommerferiens ankomst? Campingferie er lig med masser af skønne timer i naturen, hjemmelavede middage foran vognen og ikke mindst utallige hyggelige øjeblikke med familien. Men inden du fylder campingvognens skabe med sommertøj, skal du have fat i det rette udstyr til campingferien. Hvis du har et godt overblik over de nødvendige sager til campingturen, undgår du stress og jag midt på motorvejen, og både dig og din familie vil kunne nyde den dejlige sommerferie. I det følgende får du hermed et godt bud på hvilke ting, som du skal huske at medbringe på campingferien.

Campingspejle

Hvad enten du suser afsted på Tysklands store motorveje eller kommer til at befinde dig på en kringlet og snæver vej, hvis GPS’en er i drillehumør, vil du få brug for et par gode campingspejle til bilen. Uden campingspejle får du ikke et tilstrækkeligt udsyn, og du vil hermed ikke kunne se ordentligt langs din bil og campingvogn. Når du er på udkig efter campingspejlene, er det desuden vigtigt, at du husker at have både bil og campingvogn med, så du kan tjekke, om de valgte spejle sidder ordentligt på bilen, og om spejlene giver dig et tilstrækkeligt udsyn langs bilen og campingvognen. Klik her for at kigge på diverse kvalitetscampingspejle.

Fortelt eller solsejl

Har du planlagt at tage på campingeventyr midt i det danske land, er det yderst nødvendigt at anskaffe dig et funktionelt fortelt til campingvognen. Hermed sikrer du, at dig og din familie kan bevare det gode feriehumør, hvis regnen siler ned en hel dag. Idet forteltet nemlig fungerer som en stue, kan I fordoble jeres leverum og have et dejligt sted at indtage dagens måltider. Sørg for, ved købet af forteltet, at måle campingvognen, så du finder et telt, der passer til netop din campingvogn. I samme anledning skal du desuden huske at tænke på teltets ønskede indretning og udsyn, så I kommer til at føle jer tilpas i teltet på alle døgnets tidspunkter.

Står ferien derimod på hedebølger i Italien eller Sydfrankrig, kan du sagtens begynde at overveje blot at medbringe et solsejl på campingturen. Hermed sikrer du den nødvendige skygge for solen, men på en mere behagelig måde end forteltet, hvis temperaturen er på sit højeste. Vælg gerne en smart løsning, så du hurtigt kan rulle solsejlet ned, når I ankommer på campingpladsen, samt et sejl af kraftigt materiale så I ikke risikerer trælse huller i løbet af turen.

Campingmøbler

Ingen ferie uden campingmøbler. Campingmøbler er simpelthen uundværlige, når morgen- og aftensmaden skal nydes inde i forteltet eller under solsejlet i den friske luft. Under købet af campingmøbler skal du både tænke på komfort, funktionalitet og design. Vælg stole, som du med sikkerhed ved, at du kan sidde i flere timer ad gangen, så aftenhyggen er sikret, og vælg farver og mønstre, som hele familien kan lide at kigge på. Endelig er det vigtigt, at du tænker på, hvor meget møblerne må fylde, så I nemt kan bevæge jer rundt inde i forteltet eller under solsejlet.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*